In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit biedt NVB haar directeuren en directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) geregeld masterclasses over management, strategie en leiderschap. Nieuwe ontwikkelingen op het vlak van technologie, digitalisering en samenwerking vragen om andere inzichten en vaardigheden om de continuïteit van de eigen organisatie ook komende decennia te garanderen.

‘Schakelen tussen theorie en praktijk’ staat centraal tijdens de NVB masterclass Talentmanagement & waardegericht organiseren. Je krijgt nieuwe kennis, modellen en concepten aangereikt waaruit een innovatief en eigentijds talentbeleid in de bouwsector valt te destilleren.

“Businessmodellen zijn aan het verschuiven en organisaties passen zich aan de nieuwe werkelijkheid aan. Andersoortig leiderschap is daar een onderdeel van.”

  • Lidewey van der Sluis

Deze masterclass van thought leader Lidewey van der Sluis is interactief en zet personeelsmanagement in strategisch en financieel-economisch perspectief. Deelname levert nieuwe kennis en inzichten op over waardegericht organiseren en modern werkgeverschap. Deze inzichten zijn wetenschappelijk verantwoord en direct toepasbaar door jou en je collega’s. Je leert tevens denken over personeel als toekomstbepalend kapitaal van jouw onderneming. Hoe kan je de risico’s en rendementen op de investeringen in dit kapitaal het beste managen in de 21ste eeuw?

Opzet bijeenkomst

Het programma start om 15.30 uur en eindigt om 19.00 uur, inclusief een pauze waarin een lichte maaltijd wordt aangeboden.

Meld je snel aan (maximaal aantal deelnemers: 20). Er zijn voor jou als NVB-lid geen kosten verbonden aan deze masterclass.

Exclusief voor DGA’s van NVB lidbedrijven.

 

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie