Alleen voor leden

De laatste jaren schieten de ‘vastgoed startups’ uit de grond. Aantal van deze bedrijven maakt met hun datatool het leven van een projectontwikkelaar een stuk makkelijker. Maar welke tool helpt je echt verder?

Voor de ontwikkeling van het WoningBouwersNL-datadashboard analyseerde onze woningmarktonderzoeker, Jannes van Loon, dit landschap van ‘vastgoed-tech-bedrijven’. Welke tools zijn er en welke zijn het meest nuttig voor het ontwikkelen van nieuwe projecten met woningbouw?

Kom op woensdagmiddag 30 maart van 14.00 – 15.15 naar de online Crash Course Big Data en kies de tool die jou de meeste voordelen zal opleveren!

In 5 kwartier presenteren we 4 tools die elk een deel van het ontwikkelingsproces een stukje makkelijker maken, of efficiënter.

  • Het WoningBouwersNL datadashboard bevat een rijkdom aan data die helpen marktonderzoek te doen en een projectgebied te vergelijken met andere wijken in dezelfde gemeente.
  • Met de Calcasa Residential Analyzer kan een verdere verdieping worden aangebracht, bijvoorbeeld door een scherpe blik op de ontwikkelingen van de lokale huizenprijzen en de aanwezige voorzieningen.
  • Wanneer de randvoorwaarden van het plan wat duidelijker zijn, kan Houzr helpen om het plan te optimaliseren. Hun algoritme kan het ideale plan berekenen qua bouwvolume en opbrengsten.
  • Gaat het plan vervolgens in verkoop dan kan NieuwbouwOffice (NBO) van Xitres helpen om, op basis van de actuele vraag, de scherpste prijzen vast te stellen.

Wil je ook weten hoe jij jouw projectontwikkeling een boost kan geven? Schrijf je dan nu in! Aan deze online sessie zijn geen kosten verbonden. Sterker nog, verschillende bedrijven zullen tijdens het webinar een interessant aanbod doen aan WoningBouwersNL-leden om kennis te maken met hun tool.

Dit evenement is exclusief voor WoningBouwersNL-leden.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie