Op woensdagavond 7 december 2022 (16.30 – 22.00) sluiten wij ons lustrumjaar af in DeFabrique in Utrecht en dat doen we het liefst met de mensen die belangrijk voor ons zijn, dus met jou! We kijken terug op 90 jaar WoningBouwersNL en ook 90 jaar vooruit.

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst? De ontwikkelingen van de afgelopen maanden hebben alles in een ander daglicht gesteld. Onrust hangt in de lucht. We voelen meer dan de gewone ‘gezonde spanning’ die je wel eens hebt voor een te leveren prestatie. We zijn in verwarring want onze toekomst lijkt onzekerder dan ooit.

Wij willen je graag verrassen en enthousiasmeren om met frisse blik en vol vertrouwen de toekomst in te kijken. We gaan de onzekerheid die iedereen in meer of mindere mate heeft, keren door je mooie inzichten voor te schotelen, nieuwe werelden voor je te openen en je de kracht van saamhorigheid te laten zien.

WoningBouwersNL presenteert met trots:
Het CIRCUS VAN ONZEKERHEID!

Wij gaan je verrassen en enthousiasmeren om met frisse blik en vol vertrouwen de toekomst weer in te kijken. De huidige realiteit veranderen we in een nieuwe, positievere versie want… in ons ‘circus van onzekerheid’ maken we het onmogelijke mogelijk!

 

Foto’s: Victor Dúran, Guus Schoonewille en Singel Uitgeverijen

Met o.a. econoom Mathijs Bouman, toekomstonderzoeker Jeanneke Scholtens, RTL-correspondent Olaf Koens, illusionist Jan Reinder, theatermaker Nynke Laverman en zangtalenten OG3NE. Ook Hugo de Jonge, minister Voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening reist naar Utrecht af voor een bezoek aan het circus!

Blokkeer je agenda en reserveer je plek hiernaast. Stuur daarna deze uitnodiging door naar je leukste collega, je partner en/of goede vriend(in). We kijken er naar uit je binnenkort te ontmoeten in ons Circus van Onzekerheid!

Sprekers

  • Mathijs Bouman
  • Jeanneke Scholtens
  • Jan Reinder
  • Olaf Koens
  • OG3NE
Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie