Op 4 maart 2020 nemen we afscheid van toekomstige pensionado Nico Rietdijk. Het belooft een middag vol met mooie herinneringen en interessante verhalen te worden. Het afscheid staat verder volledig in het teken van ‘Plastic Fantastic’ op naar een wereld zonder plastic.

We nodigen je graag uit in Kasteel De Vanenburg te Putten.

Nico heeft zich de afgelopen 31 jaar vol passie ingezet voor zijn leden, de bouw in Nederland, een duurzame leefomgeving en een fijne woning voor jong en oud. Stad en land reisde hij af en dag en nacht was hij voor iedereen telefonisch bereikbaar. Vol plezier, want zijn kenmerkende drive haalde hij vooral uit de contacten met zijn leden en relaties.

Wat moet er gebeuren om zeker in grillige economische tijden te zorgen voor een evenwichtige woningmarkt? Hoe zorgen we met elkaar voor een gezond ondernemersklimaat? Het zijn slechts twee van de vele vragen die hij in maar liefst 58 Thermometers bij de hand nam, en van doordachte conclusies en adviezen voorzag.

De laatste jaren richtte Nico zich steeds meer op toekomstige generaties en de betekenis van de razendsnelle veranderingen die technologische en vooral maatschappelijke ontwikkelingen teweegbrengen. Welke erfenis laten wij achter?

Nu zijn pensioen nadertis het tijd om alles op een rijtje te zetten. Nico wil echter niet te lang stilstaan bij het verleden maar ook nu zijn blik richten op de toekomst en een onderwerp agenderen dat hem zeer aan het hart gaat: de toenemende afvalstroom aan plastic. Plastic leek ooit dé weg naar betaalbare consumptie. Nu is dit een van onze grootste zorgen en bedreigingen voor mens en dier.

Maar: het tij kan nog keren als iedereen meedoet. Hoe? Dat horen we op woensdagmiddag 4 maart 2020 in Kasteel De Vanenburg te Putten. Tijdens het twee uur durende minisymposium neemt ‘By the Ocean we Unite’ ons mee op wereldreis en ontmoeten we innovatieve partners met hun creatieve antwoord op het plastic vraagstuk. De middag staat onder leiding van Guido Wallagh (Inbo).

Cadeautip

Het grootste cadeau voor Nico is uw aanwezigheid en een spetterend afscheid op 4 maart aanstaande. Mocht u hem toch iets meer willen geven, dan stelt Nico het bijzonder op prijs wanneer u een financiële bijdrage levert aan By the ocean we unite en daarmee een steentje bijdraagt aan het terugdringen van plasticgebruik.

IBAN: NL24 TRIO 0391 1782 96 t.n.v. By the Ocean we Unite Ovv afscheid Nico Rietdijk

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie