Het Lente-akkoord Congres 2024 wordt nóg grootser dan eerdere edities! Met meer plek voor deelnemers, meer sessies en nog meer ruimte voor verdieping en actuele onderwerpen. Dit event is een must voor iedereen die serieus bezig is met circulaire woningbouw!

Zo krijg je op 19 juni een actuele update rond de MPG-rekenmethode en aanscherping. Daarnaast gaan we onder andere in gesprek over losmaakbaar bouwen, carbon credits, strategieën voor betaalbaar circulair bouwen, biobased bouwen, installatie-arm bouwen. Ook zullen de nodige inspirerende voorbeelden langskomen, waaronder een van de grootste houten appartementengebouwen die momenteel in aanbouw zijn in Nederland.

Met sprekers van onder andere Ministerie van BZK, W/E Adviseurs, VORM, Powerhouse Company, Woonstad Rotterdam, Ingenii, AM, VBI, Climate Cleanup Foundation, Rabobank en gemeente Amsterdam.

Het congres wordt elk jaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen: WoningbouwersNL, IVBN, AEDES, NEPROM, Bouwend Nederland en het ministerie van BZK. Eerdere edities werden door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5 gemiddeld.

Deze middag is inclusief lunch en een afsluitende borrel.

We zien je graag op 19 juni!

 Programma:

  • 12.00 uur     Inloop met netwerklunch
    12.45 uur     Plenair programma
  • 13.50 uur     Eerste sessieronde
  • 15.00 uur     Pauze
  • 15.30 uur     Tweede sessieronde
  • 16.45 uur     Plenair gesprek met publiek
  • 17.15 uur     Afsluiting en Borrel
Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie