Een zonovergoten en feestelijke diploma-uitreiking van de opleiding ‘Projectontwikkeling Nieuwe Stijl’ van WoningBouwersNL.

De opleiding, ontwikkeld in samenwerking met onder meer de Amsterdam School of Real Estate (ASRE), biedt vastgoedprofessionals veel expertise en praktijkvoorbeelden op het gebied van vastgoedontwikkeling. Het curriculum omvat onder andere vakken als Vastgoedrekenen, Vastgoedrecht, conceptueel bouwen en succesvol strategisch onderhandelen.

Na een ‘centraal examen’ en persoonlijke vlogs van de cursisten werd de opleiding afgesloten met de beoordeling van de ingeleverde schrijfopdrachten. Johannes van Bentum (oprichter BENTVM, vastgoedpublicist), Lotte van Houwelingen (algemeen directeur BM van Houwelingen) en Madeline Buijs (Chief Economist en Head of Research bij Colliers) waren als jury zeer tevreden over het niveau van de ingeleverde schrijfopdrachten. Een mooie prestatie van deze professionals!
Emile Masthoff heeft de schrijfopdracht gewonnen/het beste gedaan. Zijn artikel wordt nu aangeboden aan de Cobouw en misschien wel gepubliceerd!

Voorzitter Jac Vries reikte vervolgens de diploma’s uit. De middag werd feestelijk voortgezet met een toost met bubbels en een smakelijk Indisch buffet.

We willen de 14 deelnemers van harte feliciteren met hun diploma en bedanken voor hun inzet en de hoge kwaliteit van hun opdrachten gedurende de opleiding. Hun toewijding en harde werk hebben hen klaargestoomd als veelzijdige en deskundige professionals in de vastgoedsector. Gefeliciteerd aan alle geslaagden van de lichting 2022!

Veel succes met jullie verdere carrière Benjamin Faber, Luca Jansen, Rian van Kempen, Teun Koek, Rick Lohuis, Emile Masthoff, Tootje Molenaar, Kim Nijhof, Rick Rozendom, Marc Schultink, Patrick Spiekstra, Jan Verhoeven, Robert Vugteveen en Mark van de Weteringe Buijs.

Meer weten over onze opleiding? Op vrijdag 11 oktober 2024 starten we weer met een nieuwe lichting! Klik hier voor meer info.

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie