Afgelopen woensdag sloot de 4e lichting van de Opleiding Projectontwikkeling Nieuwe Stijl op het Landgoed van Kasteel De Vanenburg een bijzondere periode af. Wat hebben ze veel meegemaakt in de afgelopen 1,5 jaar! Hun kennis geactualiseerd, nieuwe inzichten ontdekt, talenten verder ontwikkeld, netwerk uitgebreid en waarschijnlijk ook heel veel gelachen. Het diploma dat zij uit handen van voorzitter Piet Adema ontvingen, hebben ze meer dan verdiend!

De beoordeling van het slotstuk van de opleiding: de schrijfopdracht, lag in handen van Johannes van Bentum, Nicole Maarsen en Onno Hoes. Veel dank voor hun uitgebreide feedback op de inhoud, creativiteit, maatschappelijke betrokkenheid en taalkundigheid van de artikelen.

     

diploma met bos bloemen      jury diploma uitreiking

Namens WoningBouwersNL; proficiat en veel succes met jullie verdere carrière Wietse Boer, Rick Boelkens, Jan-Willem Pijnenburg, Richard Dijksma, Sjef Jongbloed, Harmen van de Maat, Mark Mateboer, Ruud Schapendonk, Mark van Dongen, Monica Stekelenburg, Marcel Visser, Nico van der Beek, Sander Krieger en Paul Leemans!

Wil jij ook een allround en deskundige vastgoedprofessional worden? Klik hier voor meer info over onze opleiding.

Gerelateerde artikelen

Ben je nog niet uitgelezen? We hebben nog veel andere mooie artikelen, daar kun je op bouwen.

Wil je ook WoningBouwer worden?

Geef dan nu een boost aan je ondernemerschap en sluit je aan!

Meer informatie